Nogomet

Odbijena žalba Lillea

Maja Giljanović • petak, 23.02.2007.

Lilleova žalba UEFA- i povodom kontroverznog pogotka Ryana Giggsa kojim je Manchester ubilježio vrijednu gostujuću pobjedu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka je odbačena...

Francuzi se se bunili Europskoj nogometnoj organizaciji smatrajući da se slobodan udarac kojeg je Velšanin na brzinu izveo bez sučeva zvižduka čime je vratara Sylvu uhvatio na krivoj nozi dok je ovaj još uvijek raspoređivao svoje obrambene igrače, nije smio priznati.

UEFA je na službenim stranicama objavila: "Pažljivim pregledom snimke spornog trenutka, ali i uvažavanjem izvještaja suca te provjerom Zakona, disciplinsko je tijelo odlučilo odbaciti prigovore koji se tiču tehničke nepravilnosti pobjedonosnog pogotka stoga pobjeda Manchestera u Lensu ne dolazi pod znak pitanja".

Odlučeno je i da će se provesti istraga o okolnostima koje su slijedile odnosno Lilleovo privremeno napuštanje travnjaka. O njima će se disciplinska komisija očitovati na zasebnom sastanku zakazanom za 22. ožujka. Također će se razmotriti i sigurnosni uvjeti na Felix Bollaertu kao i navodni incidenti navijača oba kluba.

Vodstvo Lillea, pak, ima do ponedjeljka, 26. veljače u ponoć, vremena pripremiti eventualni prigovor na donesenu odluku UEFA- e.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!