Nogomet

Blamaža Bayerna

Petar Plevnik • petak, 02.02.2007.

Muke po Bayernu nastavljaju se. Ni smjena Felixa Magatha i povratak Ottmara Hitzfelda na klupu Bavaraca nije donijela pozitivan pomak. Štoviše, u prvom susretu 20. kola Bundeslige Bayern je teško stradao u Nürnbergu...

Neugodnu večer za Bayern već je u 13. minuti pogotkom za vodstvo domaćina najavio ruski reprezentativac Ivan Saenko, koji se najbolje snalazi na dodavanje Schrotha. Najbolju prigodu za izjednačenje gosti su imali samo dvije minute kasnije, kada udarac Lucia nakon kornera domaća obrana zaustavlja na gol liniji.

U nastavak susreta Hitzfeld ulazi i s trećim napadačem, Podolskim, umjesto Salihamidžića, no domaćini su ponovno ti koji se raduju. Igrala se 71. minuta kada Schroth sjajno koristi ubačaj Greška s lijeve strane i glavom udvostručuje vodstvo Franaka. "Točku na i" sjajne predstave Nürnberga stavio je Vittek u 86. minuti, koji se poigra s obranom Bayerna i postavio konačnih 3:0.

Posljednjih šest minuta u redovima Nürnberga odigrao je i Ivica Banović, dok Leon Benko nije bio u konkurenciji za momčad.

Bundesliga, 20. kolo, 2.2.2007.:
Nürnberg - Bayern 3:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!