Nogomet

Gosti vodili, domaćini stizali

Petar Plevnik • petak, 09.02.2007.

U prvom susretu 21. kola Bundeslige Hannover i Wolfsburg odigrali su u Hannoveru bez pobjednika, 2:2. U zanimljivom susretu, u kojem su gosti dva puta bili u vodstvu, domaćini su na kraju umalo došli do sva tri boda...

Susret su puno bolje otvorili gosti, koji su već u četvrtoj minuti došli u vodstvo. Vratar domaćih Enke brani udarac Marcelinha, no na odbijenu loptu najbolje reagira Klimowicz i dovodi Vukove u vodstvo. Domaćini uzvraćaju u 22. minuti preko Balitscha, koji se najbolje snalazi nakon centaršuta Husztija te u gužvi pogađa za 1:1. Samo tri minute kasnije gosti ponovno dolaze u vodstvo i to zahvaljujući sjajnom udarcu Krzynoweka sa ruba 16-erca.

Do novog izjednačenja Hannover je stigao u 62. minuti, na sličan način kao i u 22. minuti. Ponovno je Huszti centrirao, lopta se odbila od Rosenthala, a u gužvi se najbolje snalazi Fahrenhost i gura loptu preko crte. Do kraja susreta Hannover je imao nekoliko izglednih prigoda doći do sva tri boda, no nepreciznost Stajnera i Rosenthala omogućila je gostima da odnosu vrijedan bod iz Hannovera.

Bundesliga, 21. kolo, prvi susret:
Hannover - Wolfsburg 2:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!