Nogomet

Bayern konačno do pobjede

Petar Plevnik • nedjelja, 11.02.2007.

Nakon tri utakmice bez pobjede, Bayern je protiv Arminije došao do prva tri boda u nastavku prvenstva i to zahvaljujući pogotku Roya Maakaya, dok je Nürnberg u samoj završnici pogocima Ivana Saenka slavio u Bochumu...

Otmmar Hitzfeld upisao je svoju prvu pobjedu od povratka na klupu Bayerna. Tek u četvrtom pokušaju, Bavarci su stigli do prve pobjede u nastavku prvenstva i to zahvaljujući ranom pogotku Roya Makaaya, iz osme minute. Bilo je to gotovo jedino vrijedno spomena što su gledatelji na Allianz Areni mogli vidjeti. Bayern je dominirao tijekom čitavog susreta, no bez izrazitih prigoda za pogodak, dok gosti u 90 minuta gotovo da nisu ozbiljnije zapucali prema vratima Kahna.

Iako je u dvoboju Bochuma i Nürnberga bilo mnogo više događanja pred suparničkim 16-ercima, gledatelji su na pogodak morali čekati do 88. minute. Nažalost mnogobrojnih domaćih poklonika zatresla se mreža Bochuma, a strijelac za goste bio je Saenko. Ruski je reprezentativac u prvoj minuti sudačke nadonknade još jednom bio koban za domaćin, svojim drugim pogotkom potvrdivši pobjedu gostiju. U redovima domaćina do 65. minute igrao je Ivo Iličević, dok je Ivica Banović za goste igrao od 74. minute.

Bundesliga, 21. kolo, 11.2.2007.:
Bayern - Arminia 1:0, Bochum - Nürnberg 0:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!