Nogomet

Partizanu večiti derbi

Petar Plevnik • subota, 24.02.2007.

Igrom slučaja i u Srbiji je danas na rasporedu bio dvoboj naljućih rivala, 128. po redu susret Crvene zvezde i Partizana. Nakon više od 10 godina posta, Partizan je uspio doći do prvenstvene pobjede na Marakani, slavivši sa 4:2...

Iako je Crvena zvezda u susret ušla sa čak 12 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan, svih 90 minuta susreta na Marakani proteklo je u donimaciji Partizana. Nakon nekoliko propuštenih prigoda, Partizan je u vodstvo stigao u 40. minuti preko Mihajlova.

Početkom nastavka, točnije u 53. minuti, u prvoj ozbiljnijoj situaciji pred golom Partizana, momčad Dušana Bajevića, preko Ekvadorca Castilla dolazi do izjednačenja. Radost domaćih navijača trajala je nepune tri minute, kada Partizan zahvaljujući pogotku Bajića ponovno dolazi u vodstvo, a u 65. minuti, nakon brze kontre gostiju Marinković povisuje na 1:3.

Dodatni udarac blijedoj Zvezdi bilo je isključenje Trišovića u 80. minuti, što Partizan koristi i u 87. minuti pogotkom Lazetića dolazi do visokih 1:4. Poraz Zvezde ublažio je Burzanović pogotkom u posljednjoj minuti susreta, za konačnih Crvena zvezda - Partizan 2:4.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!