Zimski sportovi

Rangersi i Tampa Bay osigurali doigravanje

Adam Bajić • petak, 06.04.2007.

Pobjedom Rangersa protiv Montreala i porazom Toronta protiv Islandersa, izvjesno je da Rangersi i Tampa Bay ulaze u doigravanje, a za osmu momčad Istoka «u igri» ostaju Montreal, Toronto i Islandersi. Sve će biti poznato u nedjelju navečer…

Kapetan Rangersa Jagr je u vrlo dobroj partiji, sa golom i asistencijom predvodio svoju momčad u pobjedi 3:1 protiv Canadiensa. Postigao je svoj 30. pogodak već 15. godinu za redom u NHL – u, što je zbilja lijep uspjeh. Mogući protivnici New Yorka u prvom kolu doigravanja su Atlanta, Devilsi ili možda Tampa Bay.

Calgary je izgubio u San Joseu (3:4) pa im se Colorado pobjedom u Vancouveru (tri gola Hejduka za goste) približio na samo tri boda. Ako Flamesi u subotu eventualno ne uspiju pobijediti slabe Oilerse (što je malo vjerojatno), sve bi se odlučilo u nedjelju u Denveru, kada kod Avalanchea gostuju upravo Flamesi.

NHL, rezultati: Vancouver – Colorado 1:3, Islanders – Toronto 5:2, Buffalo - Boston 4:2, Ottawa– Pittsburgh 2:3, Rangers – Montreal 3:1, Chicago – Detroit 3:2 (SO), San Jose – Calgary 4:3, Phoenix – Los Angeles 3:2, Philadelphia - New Jersey 2:3, Nashville – St. Louis 4:1, Columbus – Dallas 2:1, Minnesota – Edmonton 3:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!