Zimski sportovi

Anaheim i Ottawa u drugom krugu

Adam Bajić • petak, 20.04.2007.

Sinoćnjim porazima sezonu su okončali Minnesota i Pittsburgh, a novu rundu izborili Anaheim i Ottawa. Calgary je kod kuće izjednačio omjer protiv favorita Detroita, a isto je uspjelo Dallasu u gostima kod Vancouvera…

Odlični Senatorsi su zasluženo izborili drugi krug, a Penguinsi se nikako nisu mogli vratiti u dobru formu koja ih je napustila krajem regularne sezone. No, u prosjeku mlada, ali iznimno talentirana momčad Pittsburgha, sigurno je dobila na iskustvu i motivaciji za buduća iskušenja. Kelly, Heatley i Vermette bili su strijelci za pobjedu i prolaz Ottawe, a vratar Emery bio je nesavladiv.

Ducksi su uvjerljivom pobjedom protiv Wilda osigurali nastup u polufinalu Zapadne konferencije. Strijelci za domaće bili su Pronger, Getzlaf, Perry i Moen, a jedini pogodak gostiju, koji su pokazali premalo da bi opasnije zaprijetili jakim Ducksima, djelo je Gaborika.

NHL, rezultati doigravanja: Ottawa – Pittsburgh 3:0 (4:1 u pobjedama), Anaheim – Minnesota 4:1 (4:1), Vancouver – Dallas 0:1 (1. OT) (2:2), Calgary – Detroit 3:2 (2:2).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!