Rukomet

Finale prije finala

Ivor Krapac • srijeda, 21.03.2007.

Izvlačenje polufinalnih parova hrvatskog Kupa za rukometaše spojilo je dva najzvučnija sudionika završnog turnira već u borbi za finale. Zagrebačko Croatia osiguranje testirat će status favorita protiv čakovečke Perutnine Pipo IPC, dok će o drugom finalistu odlučivati Karlovac i Dubrava...

Sudar Zagrepčana i Čakovčana bit će nominalno jači od dva polufinalna, a obzirom da se radi o dva sudionika ovosezonske elitne hrvatske Lige četvorice, nije pretjerano govoriti ni o finalu prije finala.

Normalno, rukometaši Croatia osiguranja su veliki favoriti za pobjedu i obranu naslova, a snagu su demonstrirali i proteklog vikenda u prvenstvu, kad su u Čakovcu slomili Pipo s visokih 34:23.

Karlovac i Dubrava nisu uspjeli izboriti četveročlanu borbu za prvaka. I jedni i drugi nastavili su svoj ovosezonski prvenstveni put u Ligi 12, a zanimljivo je da su se i oni susreli u prošlom kolu, uz domaću pobjedu Dubrave s 32:24.

Završni turnir Kupa odigrat će se 4. - 6. svibnja, a domaćin će biti poznat 3. travnja, nakon javnog natječaja na kojeg se zainteresirani klubovi mogu prijaviti do 30. ožujka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!