Rukomet

Zagreb smlavio Čakovčane

Ivana Strahija • nedjelja, 18.03.2007.

U Ligi 4 odigrana su oba susreta četvrtog kola. U Čakovcu je slavio Zagreb sa čak +11, dok je Moslavina bila pogubna za Osječane sa 32:27. U čakovečkom je dvoboju čak i sudački par bio slab, a jedina je svijetla točka susreta bio domaći vratar Šego.

Čakovčani ni u ovom kolu nisu uspjeli doći do dva boda, najbolja je hrvatska momčad, ona zagrebačkog Croatia osiguranja, bila i opet pretežak protivnik. Do 11. minute još su domaćini imali egal, no nakon toga Zagrepčani nezadrživo kreću u rezultatsku prednost. U redovima Perutnine iskazao s vratar Šego sa 15 obrana, Batinić i Arnaudovski su imali po pet pogodaka, no na strani Zagrepčana Horvat je ubilježio osam a Jurca devet pogodaka. Po riječima znalaca, ni sudački se par (Medved i Goreta) nije iskazao, već je nesuvislim suđenjem slab susret pretvorio u još lošiji.

Moslavina je na domaćem terenu pokazala korektnu igru protiv Osijeka i ubilježila dva boda. U prvom je dijelu susreta gostujuća momčad bila nešto bolja, ima +2 na poluvremenu, no domaćini su do kraja susreta ipak imali više pogodaka. Pobjedom su Moslavljani zauzeli treće mjesto Lige 4.

I Dukat rukometna liga 4, 4. kolo:
Perutnina PIPO IPC - Croatia osiguranje 23:34
Moslavina - Osijek Elektromodul 32:27

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!