Rukomet

TVIN i Lokomotiva odlični gostima, Podravki +20

Ivana Strahija • nedjelja, 18.03.2007.

U 18. su kolu prve lige rukometašica na gostujućim terenima slavile igračice TVIN Trgocentra kao i Lokosice, dok su Kokice 'rasturile' Arenu usred Pule sa visokih dvadeset pogodaka više.

I Dukat rukometna liga žene

Rezultati 18. kola:
Osijek CO - Zamet 27:25
Trogir - Split 34:18
Sesvete Agroprotehnika- TVIN Trgocentar 26:28
Kutjevački podrum - Lokomotiva 24:28
Arena - Podravka Vegeta 17:37
Neodigrano: Vranjic – Trešnjevka

Parovi 19. kola: Kutjevački podrum – Vranjic, Lokomotiva – Sesvete Agroprotehnika, TVIN Trgocentar – Arena, Podravka Vegeta – Trogir, Split – Osijek CO, Zamet – Trešnjevka

Premda je Arena na parketu dala mnogo, to jednostavno nije bilo dovoljno da ugrozi savršeni skor Podravke u unaprijed odigranom susretu 18. kola. Kokice su u Puli ubilježile svoju osamnaestu pobjedu u isto toliko kola, a za +20 najviše su dale Gaće i Horvat (po osam pogodaka).

Osječanke su sa svega +2 bile bolje od Zameta. U vrlo izjednačenoj utakmici domaće su imale potporu publike, dok su gošće iz Zameta u svega par navrata zaprijetile rezultatskoj prednosti Osječanki. Derbi začelja bodove je tako donio domaćima, Knez je imala pet pogodaka, a u redovima Zameta 11 je puta mrežu zatresla Bramalj.

U Trogiru Split nije imao nikakve šanse. Odlične domaće rukometašice nisu se opustile zbog slabog plasmana protivnica, već su svoj posao odradile korektno do kraja. Splićanke će više sreće morati potražiti u sljedećem kolu, kad na domaćem terenu dočekuju primjerenije protivnice iz Osijeka.

Sesvete su ostale bez bodova na vlastitom parketu, najviše zahvaljujući vlastitoj neodlučnosti u ključnim trenucima. Gošće su svoju pobjedu najavile već sredinom drugog dijela kad imaju +4, no domaće ne uspijevaju okrenuti rezultat u svoju korist. Kod Sesveta su najviše puta pogodile Bazzeo (osam) i Milić (sedam), kod Tvina su po šest golova ubilježile Hrg i Vrkljan.

Požežanke nisu prošle ništa bolje protiv Lokomotive, premda je početak susreta i +5 Kutjevačkog podruma dao naslutiti drukčije. Do 40. minute gošće su uspjele poravnati, domaće su umorne i ne mogu pružiti adekvatni otpor, pa Lokomotiva na kraju ima četiri pogotka više. Đipalo i Zdunić su mrežu Lokomotive zatresle po šest puta, dok je u gostujućim redovima najbolja bila Pušić sa sedam pogodaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!