Zimski sportovi

Rangersi pomeli Trasherse

Adam Bajić • četvrtak, 19.04.2007.

Prvi klub koji se plasirao u drugu rundu playoffa su New York Rangersi. Iako slabije rangirani nakon regularne sezone, iznenađujuće uvjerljivo su se obračunali s Atlantom te će imati dosta vremena za odmor prije ogleda u polufinalu Istoka protiv pobjednika susreta Devils - Lightning…

Bolja forma i iskustvo bili su glavni čimbenici za neke neočekivano laganog uspjeha Rangersa protiv Atlante (čistih 4:0 u pobjedama). Neugodni Rangersi neće se zadovoljiti ovom pobjedom, predvođeni veteranima Jagrom, Shanahanom, Nylanderom, sa čvrstom obranom i odličnim golmanom Lundqvistom, mogli bi biti dark horse doigravanja. Atlanta je sinoć dobro parirala prve dvije trećine i dva puta vodila, ali su «plavi» golovima Cullena i Jagra u trećoj izborili drugi krug.

Blizu plasmana u polufinale približila se najbolja momčad regularne sezone, Buffalo. Još jednom su bili bolji protiv Islandersa u New Yorku. Nakon 2:2 u prvih 20 minuta, utakmicu je pogotkom prelomio Drury, a potvrdu pobjede Sabresima je osigurao Pominville minutu prije kraja. Buffalo vodi s 3:1 u pobjedama.

NHL, rezultati doigravanja: NY Islanders – Buffalo 2:4 (1:3 u pobjedama), Tampa Bay – New Jersey 3:4 (1. OT) (2:2), San Jose – Nashville 3:2 (3:1), NY Rangers – Atlanta 4:2 (4:0).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!