Ostali sportovi

Povratak Tamare Boroš nakon duge stanke

Sportnet • četvrtak, 22.03.2007.

Tamara Boroš, članica b4 sport academy, s reprezentacijom je otputovala u Beograd na Europsko prvenstvo u stolnom tenisu. Europsko prvenstvo će se održati od 25. ožujka do 01. travnja 2007...

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

Naša najuspješnija igračica prošla je kroz najteže razdoblje svoje sportske karijere. Sedam mjeseci se borila s bolešću (upala živca u uhu) koja joj nije dozvoljavala normalan trening. Nakon sedmomjesečne stanke Tamara je spremna za daljnja natjecanja i uspjehe.

Pripreme su odrađene prošli tjedan u Dusseldorfu. Tamo je naša ženska nacionalna selekcija sparirala s djevojkama iz austrijske i njemačke reprezentacije, kao i Kineskinjama koje igraju europski Pro-tour. Prema riječima Tamarinog trenera i prvog čovjeka reprezentacije, Nevena Cegnara, po šest sati dnevno izuzetno teškog treninga, Tamara je odradila iznenađujuće dobro.

''Sretna sam što sam u turniru i vidim to kao još jednu stepenicu ka povratku u stolni tenis kakav poznajem i ja i cjelokupna hrvatska sportska javnost'', zaključila je Tamara prije odlaska u Beograd.

Nakon EP, Tamaru čeka Svjetsko prvenstvo u Zagrebu od 21.05. - 27.05.2007.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!