Ostali sportovi

Rumunjka zaustavila Boroš

Branimir Korać • petak, 30.03.2007.

Hrvatski stolni tenis završio je s nastupima na Europskom prvenstvu u Beogradu. Posljednji adut u ždrijebu ostala je kao i obično Tamara Boroš, ali i ona je danas poražena te tako ostala bez četvrtfinala Europskog prvenstva...

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

Nakon jučerašnje dvije pobjede, Tamara Boroš danas je zaustavljena u osmini finala Europskog prvenstva u stolnom tenisu. Sedmomjesečna stanka naravno ostavila je traga i Tamara je poražena od Rumunjke Elizabete Samare 11:8, 11:9, 11:8, 8:11, 11:9, igračice s kojom u normalnim uvjetima ne bi imala prevše problema. Samara tako odlazi u četvrtfinale gdje ju čeka bjeloruski "lovac" Viktorija Pavlovič.

Osim Tamare Boroš od važnijih igračica u četvrtfinalu neće biti niti Liu Jia koja je s 4:2 poražena od Ni Xia Lian, Krisztine Toth koju je s ekspresnih 4:0 eliminirala Rumunjka Dodean te Elke Wosik koja je s 4:2 bila slabija od Li Jiao.

Vezane vijesti

Kod stolnotenisača nekolicina poznatih igrača završila je astupe u treem kolu i osmini finala. Aleksej Smirnov u trećem kolu poraže je s 4:2 od Slovenca Tokiča koji je napravio i korak više svladavši He Zhi Wena za ulazak u četvrtfinale. Braća Phillipe i Jean-Michel Saive poraženi su u trećem kolu od Gardosa i Lundquista dok je njemački veteran Jörg Rosskopf bio slabiji od Danca Mazea. U četvrtfinale su bez većih problema prošli Timo Boll i Vladimir Samsonov dok se dosta namučio Kalinikos Kreanga protiv Nijemca Stegera.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!