Zimski sportovi

Buffalo najbliži Presidents' Trophyju

Adam Bajić • subota, 31.03.2007.

Buffalo Sabresi su sinoćnjom pobjedom protiv Islandersa glavni kandidati za osvajanje Presidents' Trophyja (osvaja ga klub s najviše bodova, tj. s najboljim učinkom u cijelom NHL - u). Na Zapadu su mu glavni konkurenti Detroit (s bodom), Nashville (s dva) i Anaheim (s tri boda zaostatka)…

Dinamičnom napadačkom igrom, Sabresi su vodili s 5:1 već nakon prvih 20 minuta susreta. Do kraja su samo rutinski odradili posao i prvi upisali 50. pobjedu u ovoj sezoni.. Dvostruki strijelac bio je kapetan Drury. Islandersima očajnički trebaju bodovi, kako bi nakon puno ulaganja u momčad stigli do doigravanja. No, ostalo je malo vremena i trebat će pobjede u gotovo svakoj od preostale 4 utakmice.

Ottawa je u lovu na četvrto mjesto savladala rivale Canadiense s 5:2 te im tako pokvarila izglede za doigravanje. Dva gola za Senatorse zabio je Fisher, a Heatley je uz gol dodao i asistenciju. Montreal je osmi, s bodom i utakmicom više od Toronta.

NHL, rezultati: Carolina – Tampa Bay 2:4, Florida – Washington 3:2 (OT), Detroit – Dallas 3:4 (SO), San Jose - Phoenix 4:2, New Jersey - Philadelphia 3:1, Buffalo - NY Islanders 6:4, Chicago – Columbus 3:1, Ottawa – Montreal 5:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!