Tenis

"Ni na deset posto"

Ivor Krapac • nedjelja, 22.04.2007.

Drugi i završni dan ogleda s Njemačkom u Svjetskoj skupini II Fed Cupa donio je razočaravajući ishod za hrvatsku reprezentaciju. Porazi Jelene Kostanić Tošić i Ivane Lisjak odveli su Hrvatsku do nedostižnog zaostatka od 3-1, a na sve se nadovezao i pad u manje bitnom meču parova na kraju susreta...

Početak dana pripao je dvoboju Kostanić Tošić i Anne-Lene Grönefeld, u kojem Jelena nije uspjela svladati danas raspoloženu prvu igračicu njemačke reprezentacije. "Ne mogu si prigovoriti previše. Mislim da je glavni uzrok tome što ja nisam bila najbolja to što je ona igrala vro dobro", komentirala je vodeća hrvatska tenisačica na službenoj stranici HTS-a.

"Imala sam problema s reternom i tako je bilo teško igrati. Ona je servirala mnogo bolje nego u subotu, a i one dvostruke pogreške koje je napravila bile su smislene, jer je nešto pokušavala", dodala je Jelena, bacivši pogled unatrag prema jučerašnjoj teško iskopanoj pobjedi Grönefeld nad Ivanom Lisjak: "Njezino samopouzdanje je strašno naraslo nakon jučerašnjeg meča, no tako to ide u tenisu."

Slika 1 od 2.
Foto: EPA

Lisjak je, pak, danas bila još slabija nego u subotnjem susretu s Grönefeld, a obzirom da ni tim nastupom nije bila zadovoljna - dodatni komentari nisu potrebni. Loše izdanje i samo pet osvojenih gemova protiv Tatjane Malek zaslužuju što brži zaborav.

"Kad sam u reprezentaciji ne pružim ni 10 % svojih mogućnosti", kazala je Lisjak nakon današnjeg brodoloma: "Mislim da je najbolje da igram ponovno tek kad budem spremna probiti psihološku blokadu. Trudim se da se ne uzrujavam, želim sve najbolje, ali na terenu je druga priča."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!