Zimski sportovi

Buffalo i Tampa u prednosti

Adam Bajić • utorak, 17.04.2007.

Nakon trećih utakmica prvog kruga doigravanja, s 2:1 u pobjedama poveli su (kod kuće) Sharksi protiv Predatorsa i Tampa Bay protiv Devilsa te (u gostima) favorizirani Sabresi protiv Islandersa, i tako stigli «na pola puta» od plasmana u drugi krug.…

Tampa je u prvoj domaćoj utakmici serije protiv Devilsa uspjela tri puta «probiti» njihovu čuvenu čvrstu obranu i tako stekla lijepu prednost koju će pokušati povećati u srijedu, također na svome ledu. U izjednačenom susretu, pobjednički pogodak postigao je krilni napadač domaćih Prospal šest minuta prije kraja. Vratar Lightninga Holmqvist bio je vrlo dobar s 30 obrana.

Na Long Islandu, u New Yorku, sve je odlučeno u drugoj trećini, koju su Sabresi dobili s 3:2, dok su u ostale dvije mreže «mirovale». Strijelci za goste bili su Mair, Vanek i Briere, a za momčad Islandersa Hunter i Smyth. Buffalo je odličnom obranom dozvolio domaćima samo 22 udarca na gol, prema 35 gostujućih.

NHL, rezultati doigravanja (treće utakmice): NY Islanders – Buffalo 2:3, Tampa Bay – New Jersey 3:2, San Jose – Nashville 3:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!