Rukomet

Komplikacije za Narcissea

Maja Giljanović • srijeda, 23.05.2007.

Dogovoreni povratak Daniela Narcissea u dres Chamberyja nenadano se zakomplicirao nakon što je njemački Gummersbach zatražio 350 tisuća eura za prijevremeni raskid ugovora...

27-godišnjem svjetskom prvaku 2001. te europskom 2006. godine, ugovor s Nijemcima, naime, istječe u lipnju sljedeće godine, ali je nakon dvije sezone provedene u plavo-bijelom dresu jednog od najvećih svjetskih klubova u povijesti (dvanaesterostrukog prvaka Njemačke te peterostrukog europskog prvaka) Narcisse iskazao želju za povratkom u domovinu.

Transfer je dogovoren još lanjskog lipnja, potpisan je petogodišnji ugovor, a Francuzi se u pokušaju stvaranja europski respektabilnog kluba oslanjaju upravo na po agresiji i žustrini poznatog obrambenog igrača. Alain Poncet, predsjednik Chamberyja, nekadašnjeg kluba Vlade Šole, odbija mogućnost sjedanja za stol i pokušaja pronalaženja zajedničkog jezika s Nijemcima te najavljuje da će u slučaju njihova inzistiranja "poduzeti jedino moguće te se obratiti Sportskom tribunalu".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!