Ostali sportovi

Tele2 uz Zagreb Thunder

Tomislav Pacak • četvrtak, 24.05.2007.

Popularnost i simpatije koje su brzo stekli u javnosti, Zagreb Thunderi danas su počeli i "naplaćivati". Jedini hrvatski football klub potpisao je sponzorski ugovor s mobilnim operaterom Tele2, koji je tako nastavio ulagati u sport...

"Gromovi" su u kratkom roku okupili priličan broj navijača, atraktivni američki nogomet u dvije je do sada odigrane utakmice na stadionu NK Prečko privukao jednako gledatelja koliko to ponekad uspijeva i HNL. Za sport kojem su to počeci u Hrvatskoj, radi se o impresivnom uspjehu.

I sportski gledano, Thunder je brzo napredovao - nakon što je u premijernom susretu poražen od momčadi američkih marinaca, Belluno Grifona, Zagreb je slavio već u iduća dva nastupa, protiv Styrian Stallionsa i Nagykanisza Demonsa.

Rezultate dobrog rada Thunder će od danas i financijski osjetiti, jer je uspjehe i prije svega potencijal kluba prepoznao Tele2. U kafiću Piccollo na Knežiji potpisan je jednogodišnji ugovor između Thundera i Tele2, čime su postavljeni temelji uspješne suradnje.

U ime Thundera, ugovor je potpisao predsjednik kluba Denis Geto: "Jako mi je drago što smo dobili Tele2 s nama; već dugo pregovaramo i konačno ćemo evo sjesti za stol i potpisati ugovor. Naš sport je jako skup i moramo se sami sa svojim snagama snaći kako znamo i umijemo. Ovaj ugovor s Tele2 je zapravo jedan početak koji će nam omogućiti lakši daljnji napredak. Ove se godine pripremamo za 10-15 utakmica i to nije lako isfinancirati. Puno hvala Tele2 na ovoj pomoći, kako bismo se što bolje pripremili za ovu sezonu."

Ispred Tele2, svoj potpis na ugovor stavio je direktor marketinga i prodaje, Slavko Gazić: "Ovo je još jedan ugovor kojim mi proširujemo suradnju sa sportskom klubovima u Hrvatskoj. Nakon rukometa gdje smo napravili veliki posao, ušli smo u još neke sportove. Ušli smo evo i u američki nogomet, koji je u Hrvatskoj još uvijek na razini atrakcije, i nadam se da ćemo kroz ovu suradnju pripomoći Zagreb Thunderu u popularizaciji ovog sporta."

Gazić je svjestan da je američki nogomet još relativno nepoznat u Hrvatskoj, no to nije spriječilo Tele2 da prepozna potencijal footballa kao sporta, te Thundera kao kluba: "Oni su u Hrvatskoj, možemo se malo našaliti, alternativni sport, a tako je i Tele2 vodeći alternativni operator u Europi i to je jedna od poveznica između nas i Thundera i sigurni smo da ćemo kroz ovu suradnju zadovoljiti interese obje strane."

Geto je prigodu iskoristio i da najavi novi dvoboj Thundera - u subotu, 2. lipnja, u Zagreb ponovno stižu Belluno Grifoni (14:00), pa je to prilika "Gromovima" za osvetu: " To je uzvratni susret, u prvoj utakmici smo glatko izgubili, ali sada nakon dvije pobjede mi se nadamo da ćemo puno bolje proći, ako ne i pobijediti. To će biti dokaz da Tele2 nije pogriješio."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!