Nogomet

Otpao i Rapaić, počinje Šimić

Bernard Jurišić • subota, 02.06.2007.

Loše vijesti ipak ne zaobilaze naš stožer uoči kvalifikacijske utakmice protiv Estonije. Na prvom treningu naše reprezentacije u tallinnskoj Le Coq Areni ozlijedio se Milan Rapaić, kojemu je upitan nastup čak i protiv Rusije...

Nakon Runje i Vejića, hrvatska nogometna reprezentacija za utakmicu protiv Estonije, a možda čak i Rusije, ostala je i bez Milana Rapaića.

"Miki" je na prvom treningu naše reprezentacije na stadionu u Tallinnu ozlijedio zglob i ispao iz konkurencije za subotnji ogled. Mali su izgledi da se oporavi do srijede i utakmice protiv Rusije, jer ako noga i bude zaliječena, nekoliko dana bez treninga teško će ionako načetog Rapaića vratiti u konkurenciju za nastup.

Vezane vijesti

Izbornik Slaven Bilić objavio je momčad za okršaj s Estoncima, uz samo jedan upitnik. Još nije odlučio hoće li desni bok povjeriti Ćorluki ili Šimiću, no čini se da je puno bliža opcija s Milanovim braničem, a odmor za Dinamovog.

Riješena je i napadačka dvojba. Mladen Petrić je spreman i na travnjak će istrčati i bez maske koju je nosio u posljednjim utakmicama svog Basela.

Hrvatska će tako u subotu u 20:30 sati na travnjak Le Coq Arene istrčati u sastavu: Pletikosa - R.Kovač, Šimunić, Šimić (Ćorluka), Babić - N.Kovač, Modrić, Srna, Kranjčar - Petrić, Da Silva.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!