Ostali sportovi

Spalatine europske prvakinje

Sportnet • utorak, 05.06.2007.

Spalatine, navijačice NK Hajduk i KK Split, na prestižnom IV. ELITE Cheerleading Europskom prvenstvu, koje se održalo 26. – 27. svibnja 2007. u Bottropu (Movie Park Germany) u Njemačkoj, osvojile su prvo mjesto u kategoriji Senior cheerdance...

Time su osigurale plasman na U.S. ALL STAR FEDERATION Cheer and Dance svjetskom prvenstvu koje će se održati 26.-27.04. 2008. u Walt Disney World Resortu, Orlando, Florida, SAD.

Ocjenjivački žiri sastavljen od američkih sudaca, Spalatinama je u konkurenciji od 14 europskih Senior dance timova dodijelio najviše bodova što je Splićankama donijelo najsjajnije odličje.

Slika 1 od 2.

Osvajanje ELITE Europskog prvenstva i plasman na svjetsko prvenstvo je do sada najveći uspjeh ovih mladih plesačica, no djevojke se vjerujemo neće time zadovoljiti, te će kao prve predstavnice Hrvatske na jednom ovakvom natjecanju, pokušati zadiviti američku publiku i suce i ostvariti dobre rezultate.

Inače članice Plesnog kluba Noa iz Splita, već su prepoznate na europskoj sceni navijačkog plesa, pa su tako na ELITE Cheerleading Cup 2007. koji se održao u siječnju ove godine osvojile drugo mjesto u kategoriji Senior Cheerdance i prvo mjesto u kategoriji Junior Cheerdance.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!