Rukomet

Vori pred povratkom u Zagreb

Vedran Stilin • subota, 16.06.2007.

Proslavljeni hrvatski reprezentativni kružni napadač Igor Vori vrlo vjerojatno će od iduće sezone nositi dres Croatia osiguranja…

Nakon potpisivanja ugovora sa Špoljarićem, Džombom i Jerkovićem te dovođenjem u klub Rumunja Sanie i Makedonca Lazarova, vrlo vjerojatno će novo ime na dolaznoj listi Croatia osiguranja biti hrvatski reprezentativac Igor Vori.

Slika 1 od 2.
Foto: Dario Dodić

Saznanjem da Barcelona ne računa na njegove usluge u idućoj sezoni u lov na stasitog Sesvećanina krenulo je nekoliko njemačkih klubova. Prije svih tu je bio Kiel našeg proslavljenog stratega Noke Serdarušića koji je želio uz Ahlma ojačati poziciju pivota.

Ipak, niti hrvatski prvak Croatia osiguranje nije želio čekati rasplet situacije prekriženih ruku te su se uključili u borbu za 27-godišnjeg Vorija. Čini se kako će na kraju i uspjeti u tom naumu jer dolazak proslavljenih rukometnih imena garancija je kako se nešto veliko sprema u našem najjačem klubu. Potpisivanjem ugovora s Vorijem ta cijela priča dobila bi jednu novu dimenziju što bi moglo povući još nekoliko proslavljenih imena koji bi kroz koju sezonu bili prava noćna mora za ostatak Europe.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!