Nogomet

"Još je rano za razmišljanje o Dinamu"

HINA • petak, 29.06.2007.

U redovima slovenskog nogometnog prvaka Domžala, mogućeg protivnika zagrebačkog Dinama u drugom pretkolu Lige prvaka, nisu bili oduševljeni današnjim ždrijebom u Nyonu...

Domžale će u prvom pretkolu igrati protiv albanske Tirane, a u drugom kolu na suprotnoj strani bi trebao stajati hrvatski prvak, naravno pod uvjetom da "modri" ostvare pobjedu protiv Khazaar Lenkorana iz Azerbajdžana. Tirana je prije dvije godine iz natjecanja izbacila HIT Goricu, a sada će ponovo gostovati u Sloveniji.

Slika 1 od 2.
Foto: Nikola Movrić

"Nismo imali previše sreće prilikom ždrijeba. Mogli smo proći daleko bolje. Naš osnovni cilj je proći prvu rundu natjecanja i tome ćemo sve podrediti," najavio je trener Domžala Slaviša Stojanović, dok je sportski direktor Nenad Protega dodao: "Ukoliko zadržimo mirnoću i koncentraciju imamo velike izglede za plasman u drugo pretkolo. Nemamo previše informacija o albanskom sastavu, no vjerujem kako ćemo ih do prve utakmice dobro upoznati."

Ukoliko Slovenci preskoče Tiranu, a Dinamo Lenkoran u drugom pretkolu gledati ćemo slovensko-hrvatski okršaj.

"Još je suviše rano za razmišljanje o Dinamu. Ne želim razmišljati o drugom pretkolu dok ne zaključimo prvu rundu," dodao je Stojanović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!