Rukomet

TELE2 Kamp HRS-a posjetit će izbornik Lino Červar

Sportnet • utorak, 03.07.2007.

Izbornik muške rukometne reprezentacije posjetit će TELE2 Kamp HRS-a u Crikvenici 05.07.2007. na kojemu sudjeluje 260 dječaka iz Hrvatske, Švicarske, Austrije, Njmačke, Bosne i Hercegovine te muška juniorska i kadetska reprezentacija mladića Hrvatske i kao gost kadetska reprezentacija Norveške.

Tijekom prijepodneva izbornik Lino Červar održat će praktično predavanje na temu: „Primjer usavršavanja grupne taktike i tehničko-taktičkih znanja mladih rukometaša“ za sve trenere u TELE2 Kampu. U poslijepodnevnim satima će u prostorijama hostela „Stoimena“ u Crikvenici ( u kojemu se i održava kamp) održati teoretsko predavanje na temu: „Rukomet budućnosti kroz rad sa mlađim dobnim skupinama“.

Izbornik Lino Červar će u teoretskom predavanju iznijeti: promišljanja o modelu poućavanja mladih igrača, kako simulirati i razvijati igračku pismenost odnosno tehničko-taktičku informiranost, u kojem smjeru ide moderan rukomet i u tom kontekstu kako modelirati razvoj rukometne igre u budućnosti.

Tijekom posjeta TELE2 Kampu HRS-a izbornik Červar će posjetiti mlade rukometaše te im dati savjete kako da postanu vrhunski rukometaši i hrvatski reprezentativci.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!