Rukomet

S pobjedom u drugi krug

Petar Plevnik • subota, 28.07.2007.

Nakon jučerašnjeg iznenađujućeg remija protiv Argentine, hrvatska reprezentacija do 19 godina danas je očekivano svladala Iran i plasirala se u drugi krug...

Teško je bilo očekivati da će izabranici Slavka Goluže ostvariti danas bilo šta osim pobjede protiv slabašne reprezentacije Irana. Tako je i bilo; bez pretjeranog napora Hrvatska je upisala rutinsku pobjedu od 33:23.

Prvi dio protekao je u vodstvo naše reprezentacije od šest do sedam golova, a na odmor se otišlo sa rezultatom 18:12. U nastavku Hrvatska pojačava ritam i dolazi do konačnih 30:20. Najbolji učinak u hrvatskim redovima ostvario je Hrvoje Tojčić sa 10 pogodaka, dok se Štrlek šest puta upisao u strijelce. Odličan učinak ostvario je i vratar Pešić sa 19 obrana.

Hrvatska će tako, zahvaljujući jučerašnjem kiksu protiv Argentine, u drugi krug prenijeti jedan bod, baš kao i Argentina, dok su plasman dalje iz skupine A ostvarile Poljska, koja je upisala sve tri pobjede i prenosi dva boda, te Španjolska, koja starta bez bodova, budući da je poražena od Poljaka.

Svjetsko prvenstvo do 19 godina, Bahrein, skupina B, treće kolo:
HRVATSKA - Iran 33:23, Alžir - Argentina 27:33

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!