Košarka

"Možda donesemo sreću Hrvatskoj"

Bruno Blumenschein • subota, 18.08.2007.

U slijedeće četiri godine sve košarkaške selekcije Hrvatske nosit će opremu marke Kappa, a povodom suradnje vlasnika licence za jugoistočnu Europu, beogradske tvrtke Fitex i Hrvatskog košarkaškog saveza, u Selcu je održana konferencija za novinare...

Hrvatska košarkaška reprezentacija na Europsko prvenstvo u Španjolsku putuje s novim tehničkim sponzorom. Tako će u Sevilli i Madridu hrvatski reprezentativci imati opremu marke Kappa, a možda će upravo to biti faktor "X" u povratku na već izlizane "staze stare slave".

"Mnogim ekipama smo donijeli sreću pa se nadamo kako bi mogli i Hrvatskoj. Nadamo se i dobrom rezultatu u Španjolskoj.", započeli su predstavnici Fitexa, Drago Radović i Zlatan Živković, te nastavili: "Puno više smo prisutniji u nogometu, gdje surađujemo s klubovima poput Werdera, Kaiserslauterna i Rome, dok u košarci sponzoriramo prvake država poput Širokog, Partizana i Budućnosti.".

Suradnja HKS-a i marke Kappa ne završava samo na muškoj seniorskoj reprezentaciji već se proteže na sve selekcije, kako muške, tako i ženske. Na novu opremu se osvrnuo i Nikša Prkačin u nešto ležernijem tonu: "Kada sam počinjao s košarkom u Zadru, imali smo opremu Kappa. Sad kada sam pri završetku karijere, ponovno Kappa. Svi smo jako zadovoljni opremom, a jedino za nas malo šire je to čudno. Ipak je to talijanski dizajn". Kako je Hrvatskoj na Eurobasketu dobro došla bilo kakva pomoć i sportska sreća od strane Kappe će dobro doći.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!