Košarka

Ulaznice: Preostale tek mrvice

Bruno Blumenschein • nedjelja, 19.08.2007.

Namjeravate potegnuti do Španjolske? Želite vidjeti nastupe Hrvatske uživo, a ne znate kako do ulaznice? Donosimo Vam kratak pregled preostalih mogućnosti, ali na završnicu zaboravite. Ipak ima još samo 15 dana...

Koliko god je atraktivno imati za protivnika Španjolsku, navijači koji žele uživo prisustvovati susretima ne dijele takvo mišljenje. Naime, ulaznice za susrete u Sevilli, gdje igra i Hrvatska, skuplje su od preostala tri grada za više od 50 posto. Kako je preostalo još 15 dana do prvog dana Eurobasketa, nema više paketa ulaznica, već se ovdje mogu kupiti samo ulaznice za pojedinačne dane.

U Alicanteu, Granadi i Palmi (Mallorca) cijene ulaznica za prvi krug (od 3. rujna do 5. rujna) su 60 eura, 50 eura, 40 eura i 25 eura, zavisno o mjestu u dvorani. Za razliku od ta tri grada, za mjesto u Sevilli se mora izdvojiti 93 eura, 82 eura, 65 eura i 44 eura.

Ukoliko Vam i nije pretjerana cijena, morate se požuriti jer je preostala tek jedna tribina za koju se mogu kupiti ulaznice, a posljednja cijena za dvije dnevne ulaznice je 265 eura. Sve ostale su ili popunjene ili ostavljene za prodaju na blagajnama dvorane. Što se tiče drugih skupina, veliki dio ulaznica je već prodan, a preostala su još najlošija mjesta u dvoranama.

I tu priča o kupovini ulaznica završava jer je drugi krug natjecanja, kao i završnica - rasprodana. Ipak, snalažljivost hrvatskih navijača nema granica pa se ne treba začuditi i potpori u Madridu, gdje se natjecanje nastavlja 7. rujna, nakon dana odmora. Do tog trenutka trebamo proći Latviju, Portugal i Španjolsku. To je naša ulaznica.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!