Nogomet

Eduardo: "Namjeravam ostaviti trag u Arsenalu"

Tomislav Pacak • četvrtak, 30.08.2007.

Eduardo da Silva oduševio je navijače Arsenala nastupom protiv Sparte, a poslije utakmice u kojoj je s golom i asistencijom predvodio Topnike do pobjede od 3:0 izrazio je zadovoljstvo službenim prvijencem u dresu londonskog kluba...

Hrvatski reprezentativac asistirao je za drugi pogodak Arsenala nakon što je krasno prošao čuvara po lijevoj strani, a potom je u 89. minuti dovršio posao pogotkom za konačnih 3:0.

Slika 1 od 1.
Foto: Davor Sajko

Da Silva je poslije utakmice, jasno, emitirao zadovoljstvo pred novinarima: "Vrlo sam sretan, laknulo mi je što sam zabio gol, ali sada se nadam da neću tu stati i da ću nastaviti zabijati golove."

Arsenalova "devetka" nije pred sebe postavila konkretne ciljeve: "Nisam si postavio neke određene brojke jer se još privikavam na momčad i sve što želim je pomoći Arsenalu da ima uspjeha u Premiershipu i u Ligi prvaka."

Eduardo je ponovno odbio usporedbe s Henryjem: "Znam da je meni nemoguće zamijeniti Thierryja Henryja. Bilo bi nemoguće i za najbolje napadače svijeta postići ono što je on ovdje postigao. Ali ostavio sam veliki trag u Hrvatskoj i namjeravam ostaviti trag i ovdje u Arsenalu."

Arsene Wenger ne radi veliki pritisak na Da Silvu: "Menadžer i stručni stožer mi samo govore da se opustim i da igram svoju prirodnu igru. Ne znam što momčad može postići, ali ništa nije nemoguće."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!