Nogomet

Petrić i Šimunić upitni za Izrael

Petar Plevnik • srijeda, 26.09.2007.

Sinoćnji susreti Bundeslige donijeli su loše vijesti za izbornika Slavena Bilića. Naime, Mladen Petrić i Josip Šimunić doživjeli su ozljede i teško da će obojica biti spremna za dvoboj kvalifikacija sa Izraelom...

Još tijekom susreta između Borussije i HSV-a, točnije u 62. minuti, kada je trener domaćina Thomas Doll zbog ozljede iz igre izvadio Petrića, vidjelo se da stvari ne izgledaju najbolje. Neposredno nakon susreta ustanovljeno da se radi o ozljedi aduktora, a nakon dodatnih pregleda Petriću je određena dvotjedna stanka, zbog koje hrvatski reprezentativac po svemu sudeći neće konkurirati za dvoboj protiv Izraela.

Ništa bolje vijesti nisu stigle ni iz Berlina. Iako je Šimunić odigrao cijeli susret Herthe i Hanse (1:3), nakon susreta ustanovljeno je kako je Joe ozlijedio bedreni mišić te će gotovo sigurno morati propustiti gostovanje Herthe kod Schalke u petak. Više detalja znati će se nakon što klupski doktor Ulrich Schleicher izvrši detaljniji pregled, a sumnja se kako je riječ o težoj ozljedi.

U svakom slučaju ukoliko Petrić i Šimunić ne budu spremni za kvalifikacijski dvoboj protiv Izraela 13. listopada u Maksimiru, bit će to velik udarac za izbornika Slavena Bilića, uoči po svemu sudeći ključnog susreta za odlazak na Europsko prvenstvo u Austriju i Švicarsku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!