Nogomet

Bilić objavio popis igrača za Izrael

HINA • četvrtak, 27.09.2007.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić objavio je popis igrača za utakmicu s Izraelom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2008. koja se igra 13. listopada u Zagrebu 20,15 sati...

Izbornik je pozvao 23 igrača i popis je gotovo isti kao i za kvalifikacijske utakmice s Estonijom i Andorom, jedino je otpao Igor Budan koji se još nije oporavio od ozljede, izjavio je Bilić.

Od jučer hrvatska reprezentacija ima novi problem, a to je ozljeda Nike Kovača koji je u utakmici austrijskog prvenstva u 8. minuti ozlijedio mišić, rekao je hrvatski izbornik. Kako je kazao Bilić, Kovaču je puknuo mišić, ali je još uvijek na spisku iako vrlo vjerojatno neće biti spreman za utakmicu protiv Izraela.

"Utakmica s Izraelom je prva meč lopta, sve je manje utakmica i kako god da smo blizu toliko smo i daleko od cilja", ocijenio je Bilić.

"To će biti teška utakmica, protiv odličnog protivnika. Izrael je ekipa koja se još uvijek nada i njih samo pobjeda u Maksimiru vodi dalje", dodao je hrvatski izbornik.

Na konferenciji za novinare najavljeno je i da reprezentacija igra prijateljsku utakmicu s reprezentacijom Slovačke u Rijeci 16. listopada.

SASTAV ZA IZRAEL

VRATARI: Pletikosa (Spartak Moskva), Runje (Lens), Galinović (Panathinaikos)

OBRANA: Ćorluka (Manchester City), Šimić (Milan), R. Kovač (Borusia Dortmund), Šimunić (Hertha), Knežević (Livorno), Drpić (Dinamo)

VEZNI RED: N.Kovač (Red Bul Salzburg), Modrić (Dinamo), Srna (Šahtjor), Kranjčar (Portsmouth), J. Leko (Monaco), Vranješ (Werder), Babić (Betis), Pranjić (Heerenveen), Ivan Rakitić (Schalke), Vukojević (Dinamo)

NAPAD: Eduardo (Arsenal), Balaban (Dinamo), Olić (HSV), Petrić (Borussia Dortmund)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!