Nogomet

Ten Cate za Sportnet.hr: "Igrači su me strašno razočarali"

Tomislav Pacak • četvrtak, 04.10.2007.

Trener Ajaxa Henk Ten Cate možda je vodio posljednju utakmicu "kopljanika". Pobjeda Dinama ipak ga je zatekla, dobar rezultat iz prvog susreta bio je dobar zalog za vjeru u nastavak europskog sna nizozemskog giganta. Iz Amsterdama za Sportnet.hr Tomislav Pacak...

"Žao mi je kako je ispalo, nisam očekivao da će moja momčad igrato ovako loše. Imali smo dobar rezultat i očekivao da će moji igrači bolje igrati, posebno u napadu. Jako sam se razočarao u igrače, ne znam kako s njima dalje raditi".

"Dinamo je bio puno jači od Ajaxa. Mandžukić je bio izvanredan, očekivao sam da ce netko od mojih biti jednako dobar, ali njega nitko od naših nije mogao zaustaviti. Najviše sam se iznenadio u drugom produžetku kad smo dobro krenuli, ali su Hrvati iskoristili svoje prilike, za razliku od nas. Jedinog bih kao pozitivnog izdvojio Huntelaara, koji je postigao dva pogotka, no kao momčad smo razočarali".

Poruka je jasna, bez obzira je li iz Ten Catea progovaraju emocije ili činjenica da bi mogao preuzeti londonski Chelsea. Bit će veliko iznenađenje ako narednog vikenda bude sjedio na klupi "kopljanika".

"Ne bih želio komentirati svoju budućnost, želim pričati samo o ovoj utakmici. Klub je prodao puno talentiranih igrača s iskustvom, pa zbog toga moramo kupovati sve mlađe i mlađe igrače kojima treba vremena. Nažalost, čim dobiju iskustva neki veći klub ih kupi pa moramo početi ispočetka".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!