Zimski sportovi

Predstavljeni novi članovi Snickers Junior Teama

Sportnet • ponedjeljak, 08.10.2007.

Hrvatski skijaški savez i Snickers predstavili su nove članove Snickers Junior Teama u sezoni 2007/2008 Sofiju Novoselić i Teu Palić, članice ženske B reprezentacije te Jana Karolyia, Sebastiana Brigovića i Virnu Lipovacm, članove C skijaške reprezentacije. Ovom prilikom pozdravili smo se s još jednom generacijom naših Snickers junior skijaša, koji će od ove sezone nastavit nizati rezultate u seniorskoj konkurenciji, a na njihovo mjesto došle su mlade nade koje će osnažiti položaj hrvatskog skijanja na skijaškim terenima diljem svijeta.

Već petu godinu za redom tvrtka Mars putem energičnog Snickersa surađuje sa Hrvatskim skijaškim savezom i pomaže razvoju mladih skijaša od kojih su sada neki u samom vrhu svjetskog skijanja. Svojim sponzorstvom Snickers prepoznao je važnost ulaganja u mlade skijaše te tako već pet godina pomaže razvoju skijanja i postizanju vrhunskih rezultata. Ovom prilikom Vedran Pavlek, direktor alpskih reprezentacija i alpskog ski poola, izjavio je: „Već desetak godina politika Hrvatskog skijaškog saveza je ulaganje u mlade, a u tome nam uvelike pomaže naš sponzor juniorske reprezentacije Snickers.“

Sa sezonom 2007/08. svoje su "mjesto" u "Snickers Junior Teamu" Sofiji, Tei, Janu, Sebastianu i Virni prepustili dosadašnji članovi tima – B skijaški reprezentativci Matea Ferk, Dalibor Šamšal, Ivan Ratkić, Natko Zrnčić-Dim, Tin Široki i Danko Marinelli. Za ovu sezonu, uz podršku Snickersa, Sofija Novoselić planira napad na pokoji bod na utrkama FIS Svjetskog kupa, kao i pokušaj napada na neku od medalja na FIS Svjetskom juniorskom prvenstvu koje će se krajem veljače 2008. održati u španjolskom Formigal.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!