Automoto

Kraj speedway sezone

Ivana Strahija • srijeda, 17.10.2007.

Speedway klub Unia zatvorit će svoja vrata za ovu godinu, a kraj sezone obilježit će prijateljskom utrkom s istoimenim poljskim klubom, čiji je član najbolji hrvatski spidvejaš Jurica Pavlic. U subotu 20. listopada od 16 sati stadion Milenium rezerviran je za ovaj atrakivan sport.

Utrkom dva kluba istog naziva Hrvatska će se oprostiti sa speedwayom za ovu sezonu. Po uzoru na ekstraligaška natjecanja dvije će ekipe biti sastavljene svaka od po sedam vozača koji će u parovima odmjeriti snagu i umijeće.

Stadion Milenium u Donjem Kraljevcu ugostit će tako četrnaest ponajboljih vozača, utrka započinje u 16 sati, za gledatelje željne adrenalina i oktana na raspolaganju je četiri tisuće sjedećih mjesta, kao i tisuću stajaćih. Kako bi proslavili iznimno uspješnu sezonu, domaćini iz Unije za gledatelje su pripremili grah i kuhano vino, kako bi im pokazali koliko je podrška s tribina važna za vozače.

Poljska je liga i ove godine bila odlična za najboljeg hrvatskog i europskog spidvejaša Juricu Pavlica, koji će nažalost propustiti revijalnu utrku u subotu, jer je na finalu Europskog prvenstva u mađarskom Miškolcu ozlijedio ruku.

Unatoč tome, svakako vrijedi posjetiti donjokraljevečki Milenium 20. listopada, pošto hrvatska Unia ima još ponekog asa u rukavu. Iz Unije Leszno dolaze Krysztof Kasprzak, Damian Balinski, Troy Batchelor, Robert Kasprzak, Mateusz Jurga, Pawel Ratajszczak i Adam Kajoch.

Slika 1 od 2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

AutomotoSkrolMotoGP
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!