Tenis

Odmoreni Nalbandian ide dalje

Ivor Krapac • nedjelja, 28.10.2007.

Ovotjedni rani poraz u Baselu omogućio je Davidu Nalbandianu nekoliko dana odmora uoči posljednjeg Masters Series turnira sezone, u pariškom Bercyju. Prošlotjedni madridski pobjednik startao je u francuskom glavnom gradu već u nedjelju...

"Nulti" dan glavnog turnira Nalbandian je odradio bez izgubljenog seta, prošavši prvo kolo sa 6:4 i 6:4 protiv Španjolca Nicolasa Almagra. Imao je čak 12 break-lopti, iskoristio dvije, po jednu u svakom setu, a više od toga nije ni trebalo.

Nedjeljni program donio je još jedan meč glavnog ždrijeba, uz prvi nastup nekog domaćeg predstavnika. Gilles Simon razveselio je Francuze prolazom u tri seta, sa 6:3, 3:6 i 6:3 protiv Talijana Potita Staracea.

U ponedjeljak će prvo kolo odigrati Mario Ančić, kojeg u petom meču iza 11 sati na središnjem terenu, ne prije 20,15, očekuje Francuz Paul-Henri Mathieu.

Ivo Karlović i Španjolac Fernando Verdasco na redu su u utorak, a vrijedi dodati i da će ponedjeljak dati odgovor na pitanje o prvom suparniku Ivana Ljubičića, koji je, kao 13. nositelj, slobodan na startu turnira.

Ljubo će se u drugom kolu sresti s jačim iz ciparsko-španjolskog dvoboja Marcosa Baghdatisa i Juana Carlosa Ferrera, koji su sutra na redu nakon Ančića i Mathieua.

Masters Series Pariz, 28.10.2007., prvo kolo: Nalbandian (Argentina) - Almagro (Španjolska) 6:4, 6:4, Simon (Francuska) - Starace (Italija) 6:3, 3:6, 6:3.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisSkrolATP Tour
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!