Rukomet

Lokosice sve riješile prije uzvrata

Branko Barić • petak, 02.11.2007.

Rukometašice Lokomotive već su u prvom susretu trećeg kola Kupa pobjednica kupova gotovo osigurale plasman u četvrto kolo. U sutrašnji uzvrat protiv slovačke ekipe Slovan Duslo Sale Zagrepčanke nose nedostižnih 15 golova prednosti…

Očito Lokosice još pamte ispadanje iz kvalifikacija za Ligu prvakinja prije tri godine od Slovakinja i čini se da nisu nipošto htjele propustiti priliku za ''osvetu''. Već u devetoj minuti gostujući je trener primoran potrošiti svoj time-out nakon što Lokomotiva odlazi na plus četiri, no čini se uzaludno. I nakon time-outa prednost samo raste, pa se na veliki odmor odlazi s rezultatom 18:8.

Niti u drugom dijelu se ništa nije promijenilo i bilo je pitanje samo s kolikom će razlikom djevojke Josipa Šojata privesti utakmicu kraju. Da sve ne bude idealno pobrinule su se ozljede. Andrea Penezić je već u prvom poluvremenu napustila igru zbog ozljede zgloba, a pred kraj i Petra Starček dobiva nezgodan udarac u glavu. Dobra vijest je konačnih 34:19, što je i više nego dovoljan kapital za uzvrat.

Pušić, Lovrić i Grubišić predvodile su Lokomotivu do ove visoke pobjede, a niti ostale igračice nisu podbacile.

Uzvrat, koji bi trebao biti tek puka formalnost, igra se već sutra s početkom u 18:30, budući da je slovačka ekipa pristala na soluciju da se obje utakmice igraju u Zagrebu.

Kup pobjednika kupova, treće kolo: Lokomotiva Zagreb - Slovan Duslo Sala 34:19.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!