Zimski sportovi

Sportnet.hr i Medvjedi vode vas na utakmicu

Sportnet • petak, 02.11.2007.

U subotu 3. studenog s početkom 17.15 sati hokejaši zagrebačkog Medveščaka ugostit će slovensku Slaviju u utakmici humanitarnog karaktera. Prihod od prodaje ulaznica bit će doniran stradalim obiteljima Kupske ulice u Zagrebu. Za sve naše čitatelje koji žele biti dijelom ove manifestacije, Sportnet.hr je osigurao ulaznice...

Dirnuti tragedijom koja se dogodila u Kupskoj ulici, nakon čega su mnoge obitelji ostale bez svojih domova u koje se još uvijek ne mogu vratiti, hokejaši Medveščaka odlučili su sav prihod od prodaje ulaznica sa Slavijom donirati stradalim obiteljima. Osim uživanja u vrhunskom hokeju i upoznavanja Medveščakovih inozemnih pojačanja Philippea DeRouvillea, Viliama Chovaneca i Luboša Zetika, gledatelji će tako imati prilike izravno pomoći svojim nastradalim sugrađanima.

Slika 1 od 2.

Sportnet.hr se također priključio humanitarnoj akciji te kao medijski pokrovitelj osigurao ulaznice za svoje čitatelje. Želite li uživo popratiti utakmicu Medveščaka i Slavije te biti dijelom humanitarne akcije za stanare Kupske ulice, sve što trebate učiniti je poslati e-mail na adresu [email protected] s naslovom "Sportnet.hr i Medvjedi vode vas na utakmicu" te svojim imenom i prezimenom i dobit ćete dvije ulaznice za subotnji spektakl. Ulaznice možete podići na blagajni Ledene dvorane Doma Sportova uz predočenje osobne iskaznice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!