Rukomet

Lokosice slavile i u uzvratu, potop Virovitičanki

Branko Barić • subota, 03.11.2007.

Rukometašice Lokomtive pobijedile su Slovan Duslo Salu i u uzvratnoj utakmici trećeg kola Kupa pobjednika kupova. Prolaz je osiguran već u prvoj utakmici, pa je Josip Šojat iskoristio priliku pružiti veću minutažu igračicama koje inače manje igraju...

Početak je protekao u potpunoj dominaciji Zagrepčanki, koje su unatoč tome što su igrale na svom parketu službeno bile gošće. Prvi gol Slovakinje su postigle u desetoj minuti, a nakon 20 je rezultat bio 8:1. Šojat tada povlači iz igre svoje udarne igračice, a njihove zamjene tu priliku loše koriste i dopuštaju da se protivnice potpuno vrate u igru. Do kraja te loše utakmice s puno pogrešaka i katastrofalnom realizacijom ''lokosice'' su jedva iščupale minimalnu pobjedu 18:17, i to ponajviše zahvaljujući vratarki Jeleni Grubišić.

Lokomotiva je tako s dvije pobjede u dva dana protiv Slovan Duslo Sale izborila sljedeće kolo ovog natjecanja i tako se revanširala Slovakinjama za eliminaciju iz kvalifikacija za Ligu prvakinja prije tri godine.

Ekipa Tvin Trgocentra teško je stradala u Azerbejdžanu od Bakua u prvoj utakmici trećeg kola Challenge Cupa. Pred 600-tinjak gledatelja domaće su rukometašice s uvjerljivih 34:16 stvorile ogromnu zalihu pred sutrašnji uzvrat, u kojem Virovitičanke od ispadanja može spasiti samo čudo.

Kup pobjednica kupova, treće kolo, uzvratni susret: Slovan Duslo Sala – Lokomotiva 17:18

Challenge Cup, treće kolo, prvi susret: Baku - Tvin Trgocentar 34:16

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!