Ostali sportovi

Trijumf Zagrepčana i Virovitičanki

Sportnet • nedjelja, 04.11.2007.

Karate klub Virovitica ugostio je najbolje hrvatske kataše i katašice na pojedinačnom i ekipnom prvenstvu Hrvatske u svim uzrasnim kategorijama. Kod seniora, novi državni prvaci dolaze iz Karate kluba Princ iz Zagreba. To su Franjo Maškarin, Damjan Padovan i Ivan Ermenc koji su u finalu pobijedili i detronizirali ekipu zagrebačke Croatije...

Franjo Maškarin ujedno je postao i juniorski i seniorski pojedinačni prvak Hrvatske, drugi je bio Damjan Padovan, a treći Ivan Ermenc i Dorijan Naletina iz kluba Rab ENPI.

Kod djevojaka, očekivani trijumf domaćina. Mirna Šenjug, inače aktualna prvakinja Europe, još je jednom dokazala da je najbolja i u domaćim okvirima. Druga je bila njena klupska kolegica Valerija Vujičić, a treće mjesto osvojile su također Virovitičanka Đulijana Popović i Vlatka Kiuk iz zagrebačkog Tempa. Šenjug, Popović i Vujičić ujedno su obranile i ekipni naslov.

Novi juniorski ekipni prvaci dolaze iz Velike Gorice, to su Nikola Tomas, Goran Gluhak i Petar Čalić. Kod juniorki najbolje su bile djevojke iz kluba Rab Enpi Lara Dumić, Maja Libarić i Elena Perkić, a u pojedinačnoj konkurenciji slavila je Lara Dumić.

Na ovom je prvenstvu nastupilo više od 300 natjecatelja iz 46 klubova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!