Rukomet

Valčić pomogao Zagrebu

Petar Plevnik • četvrtak, 08.11.2007.

Prva dva susreta četvrtog kola Lige prvaka donijela su dvije pobjede španjolskih momčadi. U Zagrebovoj skupini C, Ademar Leon je na domaćem parketu jedva svladao Schaffhausen, dok je u skupini D Portland San Antonio rutinski svladao Bregenz...

Malo je nedostajalo da Schaffhausen priredi iznenađenje i iz Leona odnose bod. Iako je Ademar nakon prvog dijela igre imao uvjerljivih 18:11, u završnici susreta momčad Gorana Perkovca dolazi u prigodu doći do boda, no u zadnjem napadu Graubner ne uspijeva zabiti i Ademar s(p)retno dolazi do konačnih 31:30. U redovima domaćina najbolji Sarmiento sa šest pogodaka, dok se Tonči Valčić tri puta upisao u strijelce. Kod gostiju najbolji Liniger osam pogodaka, dok je Krešo Maraković postigao jedan.

U susretu skupine D između Portland San Antonia i Bregenza nije bilo nikakvih dvojbi. Iako je momčad iz Pamplone nastupila bez Ivana Balića i Renata Vugrinca, predvođena Ruesgom sa šest pogodaka domaća je momčad upisala rutinsku pobjedu. Kod gostiju prvo ime Schlinger sa 11 pogodaka, dok se Medić i Obad nisu upisali u strijelce, baš kao ni Dominiković za domaćine.

Liga prvaka, skupina C, četvrto kolo:
Ademar Leon - Kadetten Schaffhausen 31:30

Liga prvaka, skupina D, četvrto kolo:
Portland San Antonio - A1 Bregenz 34:26

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!