Ostali sportovi

Spektakl u Domžalama

Sanja Čalić • četvrtak, 08.11.2007.

Veliki događaj sredinom ovog mjeseca svoje će mjesto imati u Sloveniji. Naši će susjedi, naime, ugostiti vrhunske svjetske borce na spektaklu WFC…

Slovenija će 18. studenog biti domaćin velikog europskog borilačkog spektakla World Freefight Challengea (WFC) na kojem će snage odmjeriti najbolji svjetski profesionalni borci u borilačkim vještinama MMA (martial mixed arts) i thai boxingu. Natjecanje će se održati u dvorani KC u Domžalama s početkom u 20 sati.

Gledatelje očekuju i brojna iznenađenja, poput posebnog gosta, ikone borilačkog sporta Cheicka Konga, Francuz kojeg ljubitelji borilačkih vještina zasigurno pamte kao čovjeka koji je nedavno porazio i Mirka Filipovića. Kao dodatna atrakcija bit će nastup međunarodne prvakinje Irine Mazepe iz Rusije koja će u svom nastupu koristiti brojne rekvizite poput mača, sablje, koplja i palice.

Slika 1 od 2.

Osim muških borbi, ovom će velikom događaju svoj obol dati i jedna Hrvatica. Nives Radić borit će se u jedinom ženskom dvoboju protiv Nizozemke Jennifer Trustfull. Natjecatelji će pristići iz čitavog svijeta, što ovaj WFC čini najboljim dosad. Slovenija će ugostiti borce iz Brazila, Kube, Litve, Rumunjske, Italije, Bosne, Portugala, Rusije i Alžira. Hrvatsku će osim mlade Šibenčanke Nives Radić predstavljati i Igor Mihajlović te Domagoj Ostojić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!