Ostali sportovi

Braća Danijel i Mario Vučić okitili se zlatom

Tanja Vučić • utorak, 13.11.2007.

Hrvatski reprezentativci i članovi KK Hercegovina-Zagreb, braća Danijel i Mario Vučić, ostvarila su odličan uspjeh na 14. memorijalnom turniru u Slavonskom Brodu.

Danijel je osvojio prvo mjesto u teškoj kategoriji, dok je Mario, kojemu je ovo bio prvi nastup nakon ozljede križnih ligamenata, naslov osvojio u poluteškoj kategoriji. Do naslova je Mario stigao ostvarivši pobjede u četiri meča.

"Finalni turnir mi je bio najteži, jer sam radio s izravnim konkurentom za mjesto u reprezentaciji, Maričevićem. Bila je prejaka želja nakon oporavka od ozljede i ovaj naslov mi puno znači", kazao je Mario.

Na turniru su nastupili natjecatelji iz sedam europskih zemalja. Sljedeći nastup naše karatiste očekuje za reprezentaciju Zagreba na turniru u Veneciji, a nakon toga, početkom prosinca, seniorsko prvenstvo Hrvatske koje će se održati u Velikoj Gorici.

Inače, braća Vučić već dugi niz godina standardni su reprezentativci Hrvatske koji su postigli značajne rezultate na svjetskim i europskim natjecanjima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!