Nogomet

Modrić: "Završimo ovo pobjednički"

Zoran Zdelar • utorak, 20.11.2007.

Dinamov kapetan Luka Modrić u vrlo kratkom razdoblju postao je nositelj igre i u hrvatskoj reprezentaciji te je time došao na listu želja još više klubova, no to je nešto čime se on trenutno ne želi zamarati. Modrićeva želja je odigrati dobru utakmicu na Wembleyju i završiti kvalifikacije u pobjedničkom raspoloženju...

Nogometaš koji bi prema nekim izvorima trebao vrlo uskoro postaviti novi rekord na ovim prostorima kad je u pitanju visina transfera bit će pažljivo motren na Wembleyju. Zbog njega će utakmicu pohoditi brojni menadžeri i brojni skauti, no Dinamov se kapetan takvim pričama ne želi previše opterećivati. Prate ga, uostalom, menadžeri konstantno i na klupskim i na reprezentativnim utakmicama. Nakon što zbog katastrofalnog terena u Makedoniji nije mogao odigrati kako zna, očekuje se da u Engleskoj zablista, kao što je to već mnogo puta dosad ove, ali i protekle sezone.

"Na interes menadžera ne obraćam previše pažnju. Poznato mi je da me često prate i kada igram u dresu Hrvatske i kada igram u dresu Dinama. Time se jednostavno ne opterećujem i u utakmicu ću ući mirno, ali želim se pokazati u što boljem svjetlu. To što me skauti prate može mi biti samo dodatan motiv", kazao je Luka Modrić.

Iako Hrvatskoj utakmica na Wembleyju ne igra neku značajnu ulogu, do pobjede, naravno, žele svi, pa tako ni Modrić nije iznimka. Jedan od najboljih reprezentativaca u ovim kvalifikacijama nije htio trošiti previše riječi na svog sutrašnjeg protivnika. "O Englezima znamo svi sve i nema potrebe o njima previše pričati. Igramo u srijedu protiv vrhunskih nogometaša koji će pokušati osvojiti barem bod, no do toga neće stići lako. Mi želimo potvrditi još jednom svoju vrijednost, a to ćemo i uspjeti ako damo sve od sebe. Ćorluka me također upozoravao na Richardsa iz obrane kojeg iznimno hvali."

Jedno od češćih pitanja koje ove sezone Modrić mora slušati je ono o umoru i kako izdržava brojne utakmice ove sezone. "Za dvoboj s Engleskom svi smo potpuno spremni i nema govora o nekakvom umoru. Dvoboj na Wembleyju bit će šlag na torti nakon što smo već dokazali svoju snagu tijekom kvalifikacija. Jedva čekamo prvi sučev zvižduk. Voljeli bismo kvalifikacije završiti na način kroz koje smo ih i prošli - pobjednički", otkriva Modrić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!