Rukomet

Ženska B reprezentacija igra Trofej Carpati

Frane Cvitanić • četvrtak, 22.11.2007.

Hrvatska ženska B reprezentacija otputovala je na pripremno natjecanje Trofej Carpati u rumunjski grad Cluj gdje će se sučeliti sa iznimno kvalitetnim i dobro pripremljenim ekipama...

Naše reprezentativke će se suprotstaviti izvrsnim ekipama Španjolske i Rumunjske A i B reprezentacije.

Hrvatska će na teren izaći u slijedećem, respektabilnom sastavu: Križanac, Žderić, Gotal, I.Hrgović, Papak, Veselovac, Lovrak, Brčić, Jukopila, Šerić, Milanović Litre, Bašić, Kožnjak, Petković, Janković i Živalj ,te sportskom igrom, borbenošću, srčanošću i rukometnim znanjem dokazati kako se igra i u manje zahtjevnim utakmicama.

Izbornik reprezentacije Josip Šojat cure je okupio još 19.11.2007. u Varaždinu, te ih je nakon iscrpnih priprema poveo na ovaj turnir na kojem će dati priliku svim igračicama da se dokažu i izdignu se do A reprezentacije.

Ovo su završne pripreme za svjetsko prvenstvo koje će se održati Francuskoj i sada će se stvoriti potpuni igrački kadar reprezentacije.

Curama želimo mnogo sreće na predstojećem turniru i dobar rezultat koji će ima dati podstrek za buduće nastupe i očvrsnuti njihovu igru i neosporno rukometno znanje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!