Nogomet

Rakitić: "Svjestan sam pogreške"

Bernard Jurišić • utorak, 11.12.2007.

Ružna vijest koja je prostrujila njemačkim i hrvatskim medijima o suspenziji Ivana Rakitića iz momčadi Schalkea, brzo je stigla u središte zanimanja. Mladi hrvatski reprezentativac napravio je pozitivan korak - priznao pogrešku i ispričao se treneru i suigračima...

Zahvaljujući glasnogovorniku HNS-a Davoru Gavranu, uspjeli smo doći do izjave mladog hrvatskog reprezentativca glede ispada u kojem su kažnjeni on i dvojica njegovih suigrača - Mladen Krstajić i Jermaine Jones.

"Žao mi je što se to dogodilo. Razlog je banalan. Još prije desetak dana obećali smo prijatelju doći na rođendansku proslavu poslije utakmice s Eintrachtom. Na žalost, ostali smo nešto dulje i netko nas je uslikao."

Vezane vijesti

Rakitić u cijeloj priči ipak ima jedan prihvatljiv adut u rukavu, zbog kojega mu ovaj prijestup ipak može i treba biti oprošten. Njegovih tek 19 godina u životnom kalendaru, kao i činjenica da je sve do ovog slučaja bio i više nego uzoran sportaš i čovjek.

"Svjestan sam da sam pogriješio i da ću snositi posljedice, ali se iskreno kajem. Ispričao sam se treneru i suigračima u klubu te su ispriku prihvatili. Ujedno se ovim putem ispričavam izborniku hrvatske reprezentacije, suigračima i svim navijačima hrvatske reprezentacije. Naravno da mi je ovo pouka i da se sigurno neće ponoviti."

Slučaj završen.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!