Zimski sportovi

Odlični rezultati u Panorami

Goran Tomičić • utorak, 11.12.2007.

Sjajne rezultate ubilježili su hrvatski skijaši na superkombinaciji Nor Am kupa održanoj u Panorami. Tin Široki osvojio je fantastično treće mjesto, a tri mjesta ispod završio je Natko Zrnčić-Dim, dok je Ivan Ratkić osvojio 13. mjesto...

Nakon superveleslaloma u vodstvu je bio Amerikanac Kevin Francis, a naš najbolji predstavnik bio je Tin Široki, koji je sa startnim brojem 27 zauzeo deveto mjesto zaostavši sekundu i 12 stotinki. Natko Zrnčić-Dim startao je drugi, ali završio je tek na 18. mjesto uz zaostatak sekundu i 23 stotinke. Startni broj 24 Ivanu Ratkiću bio je dovoljan za 31. mjesto i zaostatak gotovo tri sekunde.

Slalomska utrka potvrdila je odlične rezultate. Tin Široki je treće mjesto podijelio s Amerikancem Phillipsom, a njih dvojica su od pobjednika Maximiliana Hammera, također Amerikanca, bila sporija sekundu i osam stotinki. Slalom je sjajno odvezao i Natko Zrnčić-Dim, te se popeo za 12 pozicija, a zaostatak je iznosio sekundu i 25 stotinki. Ivan Ratkić napredovao je 18 pozicija i završio dvije sekunde i 68 stotinki iza pobjednika. Ovi uspjesi će našim predstavnicima donijeti bolje startne brojeve u utrkama Svjetskog kupa.

U Panorami će 11. prosinca sva trojica nastupiti u Nor Am superveleslalomu, a dan kasnije se vraćaju u Hrvatsku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!