Košarka

Wizardsi i bez Danielsa

Branimir Korać • ponedjeljak, 17.12.2007.

Nakon što su na duže vrijeme ostali bez Gilberta Arenasa, Washington Wizardsi neće moći računati na još jednog važnog igrača u vanjskoj liniji. Ozljedu koljena zadobio je Antonio Daniels koji će zbog toga pauzirati gotovo mjesec dana...

Problemi po Wizardse se nastavljaju. Narednih gotovo mjesec dana igrat će bez dva prva playmakera, a razlog su ozljede. Gilbert Arenas gotovo sigurno neće igrati do veljače, a u Washingtonu su se nadali kako će njegovo odsustvo pokriti sa solidnim Antonijom Danielsom. No da stvar bude još teža, i Daniels se ozlijedio.

Nekadašnji igrač Vancouvera, San Antonija, Portlanda i Seattlea ozlijedio se tijekom druge četvrtine dvoboja s Miamijem, a magnetska rezonancija pokazala je kako je ozljeda ipak teže prirode i liječnici savjetuju četiri tjedna pauze. Predsjednik Wizardsa Ernie Grunfeld već je najavio kako će pokušati izviditi situaciju na tržištu i dovesti još jednog razigravača, no jasno je kako će vrlo teško sada pronaći adekvatnog igrača.

Daniels je ove sezone prosječno igrao 30 minuta i ubacivao 8.2 poena uz 5.1 asistenciju, 3.6 skokova i 1.1 ukradenu loptu. Njegovu poziciju u startnoj petorci najvjerojatnije će zauzeti treći playmaker momčadi Roger Mason jr., epizodist u svim dosadašnjim klubovima (Chicago, Toronto, Washington).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaSkrolNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!