Nogomet

Surkis najavio čistku u Dinamu

HINA • ponedjeljak, 17.12.2007.

Predsjednik kijevskog Dinama, Igor Surkis, objavio je da će obaviti 'veliko pospremanje' u svom klubu...

Surkis je, naime, vrlo nezadovoljan rezultatima Dinama u tek završenoj fazi natjecanja po skupinama Lige prvaka jer je njegova momčad, ne osvojivši ni bod, zauzela posljednje mjesto u svojoj skupini tako da sljedećeg proljeća neće igrati 'u Europi'.

"Odmah ćemo otpočeti s čistkom", izjavio je Surkis dodavši: "Pojedinim igračima ponudit ćemo stavljanje na transfer-listu. Ukoliko ih nitko ne bude htio, ponovno ćemo sjesti i razmotriti što ćemo učiniti s njima. Vjerujem da će naša momčad s prilično osvježenim redovima i 2008. igrati na startu natjecanja u Ligi prvaka, a u iduće dvije sezone posve ćemo profilirati momčad, koja bi trebala postizati vrlo zapažene rezultate u sljedećih sedam ili osam godina. Želim sa svojih pleća skinuti teret, koji me u zadnje vrijeme sve više pritiskao. Drugim riječima, želim kreirati momčad koje se ni jedan Ukrajinac neće sramiti."

Za početak 'kampanje čišćenja Dinama od nepotrebnih igrača', ukrajinski prvak odlučio je ne obnoviti ugovorne obveze s dvojicom bivših reprezentativaca, srednjakom Valentinom Belkevičem i braničem Sergijem Fjodorovim.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!