Nogomet

Valencia bez vetarana Canizaresa i Albelde

HINA • utorak, 18.12.2007.

Trener španjolskog prvoligaša Valencije Ronald Koeman zapanjio je nogometnu javnost kada je u utorak najavio da veterani Santiago Canizares i David Albelda više neće igrati za klub...

Koeman je ovu najavu iznio gotovo usput, čitajući sastav ekipe za utakmicu španjolskog kupa u srijedu s trećeligašem Irunom.

Nizozemski trener, koji je preuzeo vođenje Valencije u studenom u gotovo kaotičnim uvjetima, samo je rekao da dvojica veterana neće biti u sastavu za utakmicu Kupa ni za utakmicu prvenstva u nedjelju u Zaragozi.

Upitan znači li to da ih više nikada neće staviti u sastava, Koeman je odgovorio "da o tome ne bi trebalo sada razgovarati i da je to sada za te dvije utakmice te da će poslije biti vremena za razmišljanje o budućnosti."

Canizares i Albelda su dva najpopularnija i najuspješnija igrača u povijesti kluba, a sada obojica trebaju planirati odlazak u zimskom prijelaznom razdoblju u siječnju.

Valencia je trenutačno sedma u španjolskom prvenstvu gdje nije uspjela čak ni pobijediti u pet utakmica, a iz europskih je natjecanja potpuno ispala.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!