Nogomet

"Nema mjesta za Kaku u Real Madridu"

Zoran Zdelar • srijeda, 19.12.2007.

Mjesecima se već piše u gotovo svim sportskim medijima o interesu Real Madrida za Milanovog Kaku, ali sve je manje nade među navijačima aktualnog španjolskog prvaka ostalo da će biti doveden na Santiago Bernabeu. Predomislio se, prema svemu sudeći, i Realov predsjednik koji više ne vjeruje kako ima mjesta za njega u momčadi...

Najbolji nogometaš na svijetu prema Fifinom izboru, Brazilac Kaka, već je dulje vrijeme na meti španjolskog giganta Real Madrida. Stotine raznih vijesti napisale su se proteklog ljeta o transferu Kake iz Milana u Real Madrid i transferu Ronaldinha iz Barcelone u Chelsea, ali teško da će do realizacije ijednog doći i ovog siječnja.

Real Madrid odlično napreduje u domaćem prvenstvu, čiji je i aktualni prvak, a prema svemu sudeći to je jedan od razloga za veliki optimizam među čelnicima kluba. Iako je još donedavno govorio kako bi vrlo rado vidio Kaku na Santiagu Bernabeu, predsjednik Roman Calderon odlučio je "okrenuti" priču.

"Momčad Real Madrida je odlično posložena i bilo bi gotovo nemoguće učiniti ju još boljom. Možda će zvučati arogantno, ali mislim kako čak ni za Kaku ne bi bilo mjesta u prvoj postavi Reala", rekao je Calderon u utorak za jednu madridsku radio-postaju.

Nagađa se kako bi ovo možda mogao biti tek "jeftini" trik Calderona kako bi dodatno motivirao svoje igrače pred ovotjedni najveći španjolski derbi i još jednom im potvrdio kako ima potpuno povjerenje u njihove mogućnosti. Španjolski sportski dnevnici, AS i Marca, podsjećaju da je Calderon prilikom dolaska na mjesto predsjednika obećao navijačima dovođenje Kake.

U svakom slučaju, sve je manje nade ostalo među navijačima najvećeg madridskog nogometnog kluba da će im stići sjajni 25-godišnji Brazilac. Njihova tuga zbog toga vjerojatno bi bila daleko manja ukoliko Real ovog vikenda svlada Barcelonu u Kataloniji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!