Košarka

Odom jednu utakmicu na hlađenju

Branimir Korać • srijeda, 02.01.2008.

Krilni igrač Los Angeles Lakersa Lamar Odom pauzirat će jednu utakmicu zbog teškog i nepotrebnog prekršaja nad Rayom Allenom u susretu Lakersa i Celticsa koji je otišao na stranu Bostona 110:91...

Odom je već kada je utakmica bila riješena neoprezno faulirao Allena nakon čega je nastala gužva na parketu. Za ovaj potez Odom je zaradio utakmicu suspenzije te automatski odbijanje 150 tisuća dolara od godišnje plaće.

Iako je start izgledao ružno, niti Allen, a niti trener Celticsa Doc Rivers, nisu uzeli za zlo Odomu. "Nikada nisam imao problema s Lamarom. Bio je to jednostavno glup potez, ali ne vjerujem da je bilo namjere da me ozlijedi", kaže Allen.

Slično razmišlja i Doc Rivers. "Nije tu bilo nikakve namjere za ozljedom. Lamar je, imam osjećaj, htio pokazati sucima što je prekršaj nakon što su mu ranije jedan mekaniji kontakt okarakterizirali prekršajem. No mislim da unatoč tome nije išao baš na ozljedu već samo na čvršći kontakt. Nije to bilo ništa osobno protiv Raya već odgovor sucima. No bolje da se kazna dogodila njima nego nama", objasnio je Rivers svoje viđenje.

Odom će tako propustiti domaći dvoboj s Philadelphijom koji je na rasporedu prekosutra.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaSkrolNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!