Rukomet

Karlovčani prvi četvrtfinalisti

Zvonimir Šimunović • subota, 26.01.2008.

Karlovac i Siscia unaprijed su odigrali svoj susret osmine finala Hrvatskoga kupa. Prolaz u daljnju fazu natjecanja izborili su domaćini, koji su, u inače vrlo izjednačenoj utakmici, na kraju uspjeli doći do uvjerljive pobjede...

Početak dvoboja dvaju prvoligaša pripao je Karlovcu koji nakon prvih desetak minuta ima dva gola prednosti. Gosti slažu redove i mini serijama u posljednju trećinu prvoga dijela ulaze s prednošću 8:10. Ipak, domaća momčad uspjela je do kraja prvoga poluvremena rezultat dovesti do izjednačenja (13:13), što je i bio najrealniji prikaz viđenog na terenu.

U drugom dijelu na terenu ista slika. Sve do 20:20 igra se gol za gol, da bi nakon toga Karlovac prvo stvorio prednost od dva gola, a nakon toga prije svega sjajnom igrom u obrani (bez primljenog gola u zadnjih sedam minuta), ne samo čuvao prednost do kraja utakmice, već ju i povećavao do konačnih plus 6. Najbolji strijelci kod domaćina su bili Batinić s devet (tri iz sedmerca) i Džono s pet pogodaka, dok je najzaslužniji za dobar otpor Siscije bio trojac Gulsun, Bešlić (po pet) i Halkić (šest pogodaka iz sedmeraca).

Ostale utakmice osmine finala Hrvatskoga kupa za rukometaše na rasporedu su 2. i 3. veljače 2008. godine.

Hrvatski rukometni kup, osmina finala:
Karlovac – Siscia 29:23 (13:13).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!